Järnvägsstyrelsen om oss

Järnvägsstyrelsen har nu publicerat sin rapport "KY-utbildning, fortbildning och kompetens" som bland annat innehåller en del intressant om dels KY-utbildningar till lokförare och vad representanter för järnvägsbranschen anser om dem.

Ta en titt!

Länk till rapporten




/Joakim

Kommentarer
Postat av: Björn

Ögnade igenom den där rapporten och man kan väl sammanfatta det hela som att alla tycker olika om KY-elever men att vi inte ställer till med mer skit än förare av "den gamla hederliga" stammen. Tågkompaniet tycker däremot att vår sort gör sig skyldig till fler "klantfel". Men va fasen, anställ inte så fasligt många snygga tågvärdinnor som man distraheras av då!!
Det finns ingen rättvisa...

2007-06-15 @ 19:01:12
Postat av: Joakim

Jo, TKAB:s kommentarer kändes på något vis som ganska så väntade.
Deras påstående om att deras egenutbildade förare hade mycket färre incidenter än KY-utbildade rimmar ju ganska illa med vad man får fram om man tittar i de utredningar som har gjorts av Järnvägsinspektionen och Statens Haverikommission. Det har ju blivit en del tillbud och incidenter för TKAB under åren...
Men det handlar väl också om att vi från KY7 får se till att komma ut på spåren och styra upp verksamheten litet. They will never know what hit them! ;-)
/Joakim

2007-06-15 @ 20:30:20
Postat av: Robert

Jag tyckte rapporten var ganska intressant, inte minst Järnvägsstyrelsens slutsatser! Man kan undra hur långe det kommer få fortsätta med att utbildningarna är lika långa...

2007-06-25 @ 23:28:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback