Var är alla andra?

Den skattefria l?nef?rm?nen

Vad har ni för er ni som inte skrivit här ännu? Det vore kul att höra lite från er!

Ha det gott!

/Björn

Puckon i Fågelsta

Jaha, då har man råkat ut för ett hederligt psykopatfall ute i spåren. När vi lämnat Mjölby, passerat Skänninge och sedan rullade in i Fågelsta så hade traktens stora snilleblixt placerat en stång med en vägskylt (!) mitt i spåret med hjälp av några träbitar - PANG! sa det i fronten i 130km/h och vi kunde sedan i Motala konstatera att marodörens "samhällsinsats" orsakat en präktig buckla i plåten, intryckt balk och handtag samt att upphängningsdonet för huvudledningsslangen rök all världens väg.

Tur i oturen var väl ändå att det inte blev mer än så - hade skylten inte varit så välplacerad mitt i spåret eller stången kanske varit lite högre så vete katten om rutan hade klarat sig. 

Vi polisanmälde iaf saken och de gav sig av till platsen med hundpatrull och hittade den olycksaliga skylten, som visade sig vara av modell "Fordon förbjudet"...det var tydligen en "rejäl stång".

Ha det bra allesammans!

//Thomas

Boskapståg ;-)

Hej alla!
Hoppas att ni har det lika bra på praktiken som jag har det :-D
Fick klart igår att V 13 börjar jag hos Tågkompaniet i Gävle, det ska bli spännande att prova på nåt nytt för mig som inte kört boskapståg förut ;-)

Har iaf haft ganska många turer till Hallsberg och även hälsat på i skolan några gånger. I lördags hade jag 11 oääändliga timmar att spendera i stora stora Hallsberg :-(  Igår hade jag turen att få sällskap till Nalles av Jana, Runar och Robban och käkade som vanligt en kanongod kebabtallrik, hur gött som helst :-D

image1

Finns även lite nya bilder att studera på photobucket ;-)

Kramar från Ulrika

Tankar om natten...

När jag för en tid sedan låg och halvslumrade mellan lakanen på hotellet i Sundsvall slogs jag plötsligt av en förskräcklig tanke: Hotellet vi har överliggning på är ju ett Scandic Hilton -hotell!

Hilton.


Som i Paris Hilton.

Betyder det att jag, i och med min överliggning, har medfinaniserat ytterligare ett diamanthalsband till hennes dammråttor, förlåt, chihuahuor? Eller ett nytt fylleslag med Britney Spears? Och indirekt nya bildsvep på Aftonbladet Klick! och Hänt i Veckan!

Se där, vilka kallsvettiga mardrömmar som kan hemsöka en mitt i natten.

Nästa gång jag är där, är det kanske bäst att jag norpar ett badlakan för att jämna ut det hela litet. För kulturen, den goda smakens och civilisationens skull, alltså.


/Joakim